Online marketing

4 Posted by - 6 maart 2017 - Online Marketing

 

Online zichtbaarheid en rendement

Online is hot en voor veel bedrijven onmisbaar. Nieuw en toch ook weer niet. Waar het om gaat is het behalen van rendement. Online marketing is hierbij een prachtige tool.

Met onze aanpak zorgen we voor een doeltreffend plan en effectieve implementatie. Het resultaat is een heldere boodschap die de doelgroep in beweging brengt. Wij zorgen dat de inhoud van uw boodschap relevant, onderscheidend, geloofwaardig en uitnodigend is. Een online strategie die rendement en merkversterking oplevert.

‘nice to know’
Onze expertise start in 1996 bij de eerste Internet in Business. Daarna zijn internet en online als een vanzelfsprekende invalshoek binnen onze marketing-expertise meegegroeid. Inmiddels dragen we ook bij aan kennis-overdracht en leren wij honderden studenten per jaar strategie ontwikkelen in online marketing.

Demarrage heeft voor de volgende merken opdrachten gedaan:
Verkade – Nederlandse Spoorwegen – CenterParcs – Appelsientje – CoolBest – Junior Academie – VT Wonen – LookForward – Weekblad Prive – Haagse Scholen – KRO – NCRV – RusProject – Gemeente Bergen op Zoom – TVFilm – MTM – Westland Kaas – BLMC Logistics – Visumma – Veronica Magazine – Opzij

Demarrage werkt aan vernieuwing die bijdraagt aan rendement en een positief imago.